• Monday ، 24 July 2017
  • دوشنبه ، 02 مرداد 1396

حداقل مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن

1-اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار
2- 2قطعه عکس 4*3 رنگی ، جدید ، از روبرو
3- ترجمه مدرک شغلی با تاییدیه وزارت دادگستری(جواز کسب، پروانه بهره برداری و یا گواهی از محل اشتغال)
4- مدارک ملکی
5- پرینت لاتین موجودی بانکی و گواهی تمکن مالی


برای اطلاع از جزئیات بیشتر و مدارک مورد نیاز برای ویزای سایر کشورها با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمائید

*
*
*
*
*
*
*
*